trä-ram hemmet produktionsprocessen

Vi uppmanar dig att få en bredare inblick i de standardiserade prefabricerade vägg-, tak- och takstrukturerna som tillverkats av företaget “Northouse”, utformat för att passa klimatförhållandena

 

 

Produktionsprocess
Den moderna tekniken som används vid konstruktion av timmerramhus ger möjlighet till snabb utförande av beställningar samt skydd av trä från effekterna av fukt från utsidan, oavsett väderförhållanden. Träramhus är gjorda av naturmaterial och är relativt en av de billigaste bygglösningarna. Byggnadsbyggnader – vägg-, tak- och takpaneler är fyllda med värmeisoleringsmaterial och är mantlade på båda sidor. Om träpaneler är tekniskt konstruerade och monterade i enlighet med tekniken, har byggnaden låg värmeledningsförmåga.

 

CAM00829Detta tillhandahålls av trä i kombination med byggnadsull, korrekt monterad diffusion och ångspärr, som är förbunden med lederna med speciella band för att ge läckagesäkerhet mot byggnaden. Under montageprocessen, mellan panelerna, används speciella tätningsband, vilket därmed helt tätar alla hörn och leder.

 

 

20150610_1158411Tillverkning av paneler

Produktionen av timmerhus är utförd i en specialanpassad och utrustad fabrik där träpaneler tillverkas. Varje panel, i överensstämmelse med projektet, är gjord enligt exakta preformar, vilket ger hög precision och kvalitet.

20150616_142555

Isolering

Träpaneler fylls med värmeisoleringsmaterial. Detta tillfälle utförs även elektriska installationsarbeten om de planeras i projektet.

 

 

20150617_171413Efter isolering är träpaneler mantlade med spånskivor och andra material, beroende på specifik projektspecifikation.